In het hart van Eindhoven is Psycho Expertise een kleine, maar groeiende praktijk voor mensen met psychische problemen. Wij bieden uitgebreide diagnostiek waarna we ons richten op een passend behandelaanbod binnen een multidisciplinair team van psychiater, psychologen, psychotherapeuten, systeem- en vaktherapeuten. In deze samenwerking is er plaats voor een klein hecht team van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige wordt er een zelfstandige werkhouding van je verwacht. Als basis dient het wekelijkse multidisciplinaire overleg waar na de diagnostische fase het behandelbeleid wordt afgestemd. Van daaruit vertrek jij met de vraag om de cliënt te zien in het kader van zijn of haar sociale inbedding. Als het nodig is dan kan een cliënt ook thuis bezocht worden. Daarnaast is het van belang om nauw samen te werken met eventuele andere hulpverlenende instanties of de cliënt daarmee in contact te brengen.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige kan er een beroep gedaan worden op jou als regiebehandelaar. De werkuren vinden hoofdzakelijk tijdens kantooruren plaats, af en toe in de avond, er is geen 24-uurs dienst of crisisinterventie.

Wat vragen we van jou?

Uiteraard enthousiasme, stressbestendigheid en de mogelijkheid tot beschikking over een eigen auto. Teamspirit en actief samenwerken is een absolute voorwaarde vanwege het autonome karakter van de functie. En verder:

  • je hebt een afgeronde SPV-opleiding met BIG-registratie en je bent in het bezit van de AGB-code voor regiebehandelaar,
  • je bent besluitvaardig en in staat om zelfstandig een casus te dragen,
  • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Een hele prettige werkplek in een gepassioneerd team en in een dynamisch werkveld. Het aantal uren dat je voor Psycho Expertise werkt is verschillend vanwege het ZZP-karakter van de functie, maar houdt rekening met tussen de 10 à 20 declarabele uren per week. De werkdagen zijn in overleg en naar eigen mogelijkheid in te vullen.