Psycho Expertise BV  is een kleinschalige, klantvriendelijke GGZ-instelling, gelegen in een moderne kantooromgeving in hartje Eindhoven. Ons clientèle bestaat uit volwassenen met meestal complexe psychische problemen. De behandeling is sterk multidisciplinair.

De werkomgeving is zeer gevarieerd  en biedt ruimte voor zowel complexe (neuro-) psychologische diagnostiek als voor diverse behandelvormen. Het aanbod aan groepsbehandeling is nog volop in ontwikkeling. Neurofeedback,  rTMS  en psychosomatische fysiotherapie behoren tot het behandelaanbod naast schematherapie en psychodynamische psychotherapie..

Dankzij een samenwerkingsverband met MediPsy uit Weert is Psycho Expertise BV opleidingsinstelling voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog of psychotherapeut.

Momenteel  is er binnen die samenwerking  een vacature voor minstens 18u voor een klinisch psycholoog of psychotherapeut die tevens als (vervangend) praktijkopleider kan functioneren.

Er is daarbij veel ruimte voor initiatief en zelfstandig functioneren. Werkdagen, werktijden en werkuren zijn in onderling overleg af te spreken.

Psycho Expertise BV  biedt een goed uitgeruste, enthousiaste werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Het werken via een zzp-constructie heeft de voorkeur vanwege de maximale flexibiliteit. Loondienstverband is bespreekbaar.